e-consult er et ungt ingeniørhus med mere end 100 års erfaring. Vores kernekompetencer er energimærkning af små og store bygninger samt tæthedsprøvning af samme.

Vores medarbejderes faglighed er vores helt centrale og bærende ressource. e-consult arbejder derfor med et levende videnscenter, hvor vi samler, opbygger og udveksler viden, der omsættes til bæredygtige løsninger til gavn for mennesker og miljø. Vores kunder omfatter hele byggebranchen, herunder typehusproducenter, samt kommuner, andelsforeninger, ejerforeninger, ejendoms­administrations­­selskaber.

e-consult er cetificeret efter ISO 9001:2015 med supplerende krav i Energistyrelsens notat af 14. apil 2008: Energistyrelsens krav til virksomheder der udfører energimærkning. Certificeringen gælder både små og store bygninger.

Mission

Vi skal sikre, at danske boliger er energioptimale – alder og konstruktion taget i betragtning.

Vision

Vi vil være det professionelle markeds foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med energimærkning af boliger og kontorejendomme.

Kvalitetspolitik

  • Vi vil overholde alle relevante lovkrav i forbindelse med energimærkningen.
  • Vi forpligter os til løbende at forbedre kvalitetsstyrings­systemets effektivitet.
  • Vi opfylder de kundekrav, der fremgår af Energimærknings­håndbogen.
  • Vi stiller de arbejdsforhold til rådighed, der er nødvendige for kunne opnå overensstemmelse med kravene til energimærkning.
  • Vi tilbyder medarbejdere en arbejdsplads med tilhørende faciliteter, telefon, pc med netadgang og med hardware og software.
  • Vi sikrer, at også medarbejdere der er tilknyttet e-consult aps generelt har de nødvendige arbejdsforhold til rådighed.
  • Vi vil af vores kunder opleves som en fleksibel samarbejdspartner.

Certificering

Kontakt os i dag

e-consult er landsdækkende. Alle opgaver udføres til en fast pris, uanset hvor i landet opgaven skal udføres.